Om Rätt Direkt

Rättdirekt är redovisnings- och bokföringstjänsten för dig som vill anlita erfarna, utbildade och kompetenta ekonomer och jurister som tillsammans samarbetar för att hjälpa dig med ditt företag. Vi erbjuder unika tekniska lösningar som gör att du kan spara tid genom att arrangera möten med oss online. Vi är med från början till slut i varje process för att försäkra dig om att allt går rätt till. Givetvis är du också välkommen till vårt kontor i centrala Göteborg! Till ett konkurrenskraftigt pris ser vi till att du får den hjälp du behöver på kort tid!

Vilka är vi?

Vi är ett team med blandad kompetens som har arbetat med bolagsjuridik, bokföring, och företagsetablering i 20 år.

01.

Juridisk hjälp

Utöver bokföring och redovisning kan vi även bistå med juridisk hjälp och i vissa fall finansiering av din verksamhet.

02.

Personlig service

Vi är en unik byrå på grund av vår varierande kompetens. Kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning som passar dig och dina förutsättningar!

03.

Vi erbjuder snabb
och effektiv hjälp

Om du vill spara tid på att ta med material och resa till vårt kontor så erbjuder vi snabb och effektiv hjälp med bokföring och redovisning helt digitalt.

Allt du behöver är en mobilkamera för att fota dina kvitton och fakturor.

LÖPANDE REDOVISNING

Vi erbjuder löpande redovisning på det sätt som passar dig bäst. En stor del av våra kunder har valt att hålla kontakten med oss helt digitalt men vi välkomnar alltid personliga besök till vårt kontor i Göteborg.

DEKLARERING

Att deklarera är en viktig och ibland jobbig del av att driva företag. Därför ser vi till att hjälpa dig effektivt och snabbt och ser till att allt går rätt till enligt lag. Vi bjuder in dig till ett digitalt eller personligt möte och hjälper dig till ett mycket rimligt pris!

STARTA EGET

Att starta företag är inte alltid enkelt. Vi har arbetat med företagsetablering i 20 år och vet precis vad just din verksamhet behöver vad gäller både det juridiska, administrativa och det strategiska.

BESÖK OSS

Vi är med från början till slut i varje process för att försäkra dig om att allt går rätt till. Givetvis är du också välkommen till vårt kontor i centrala Göteborg! Till ett konkurrenskraftigt pris ser vi till att du får den hjälp du behöver på kort tid!

Här är vår

Övriga Tjänster

Här finns det

Information

Företagsform

Det är viktigt att ta rätt beslut oavsett företagets storlek. Man bör förvissa sig om att man valt rätt företagsform, innan man registrerar sitt företag.

Vanliga frågor

Vad ska jag välja för bolagsform? Hur mycket startkapital behövs? Vad behöver jag för försäkringar? Finns det något skyddsnät om jag blir tvungen att avveckla företaget?

Faktabank

Vill du få reda på mer för ditt företag? Här har vi lite hjälpsamma länkar. Allt du behöver vi erbjuder snabbare och effektivare. Du är välkommen att ringa eller mejla oss.